Bloker en Pinterest-profil for at forhindre nogen i at følge dig, skrive beskeder til dig eller gøre noget med dine pins.

Ingen får besked om, at du har blokeret vedkommende eller fjernet blokeringen. De får kun besked, hvis de prøver at følge dig eller interagere med dine pins.

Hvis du blokerer en person, vises vedkommendes pins ikke længere i dit startfeed, men du kan stadig se dem i søgeresultater og på fælles opslagstavler. Pins, du allerede har gemt fra personen, forbliver på din profil. Hvis du vil fjerne en af disse pins, kan du se, hvordan du redigerer eller sletter en pin.

Følg vores retningslinjer for anmeldelser, hvis din kontakt med en anden person udarter sig til mobning eller chikane. Hvis du er bekymret for din sikkerhed, skal du kontakte politiet.

Bloker en konto
  • Åbn profilen tilhørende den person, du vil blokere
  • Tryk på  ikonet med tre prikker  under profiloplysningerne
    • Hvis du blokerer en virksomhedskonto, finder du  ikonet med tre prikker  øverst til højre i profilen
  • Klik på Bloker
  • Klik på Bloker igen for at bekræfte
  • Klik på OK for at afslutte pop op-vinduet
  • Hvis du vil fjerne blokeringen af kontoen i fremtiden, finder du muligheden for at fjerne blokeringen under profiloplysningerne.

  • Åbn profilen tilhørende den person, du vil blokere
  • Tryk på  ikonet med tre prikker  under profiloplysningerne
  • Tryk på Bloker
  • Tryk på Bloker for at bekræfte
  • Hvis du vil fjerne blokeringen af kontoen i fremtiden, finder du muligheden for at Fjerne blokeringen under kontoens profiloplysninger.

  • Åbn profilen tilhørende den person, du vil blokere
  • Tryk på  ikonet med tre prikker  under profiloplysningerne
    • Hvis du blokerer en virksomhedskonto, finder du  ikonet med tre prikker  øverst til højre i profilen
  • Tryk på Bloker
  • Tryk på Bloker for at bekræfte
  • Hvis du vil fjerne blokeringen af kontoen i fremtiden, kan du trykke på  ikonet med tre prikker  og finde Fjern blokering.

    Fjern blokering af en konto

    Du kan se de konti, du har blokeret, og foretage ændringer i dine indstillinger. Følg nedenstående vejledning:

  • Log på din Pinterest-konto
  • Klik på  the cog icon i nederste venstre hjørne af skærmen
  • Klik på Indstillinger.
  • Vælg Sociale tilladelser
  • Rul ned til Blokerede konti, og vælg Rediger liste 
  • Klik på Fjern blokering ud for de konti, du vil fjerne fra blokeringslisten
  • Klik på Fjern blokering igen for at bekræfte
  • Hvis du har en Pinterest-virksomhedskonto, kan du få adgang til dine indstillinger ved at klikke på  the arrow-down icon  øverst til højre på skærmen. Vælg derefter Indstillinger.

  • Åbn Pinterest-appen på din enhed, og log på din Pinterest-konto
  • Tryk på dit profilbillede nederst til højre for at gå til din profil
  • Tryk på dit profilbillede i øverste venstre hjørne for at få adgang til dine indstillinger
    • Bemærk: Hvis du har en virksomhedskonto, skal du trykke på  the ellipsis icon  i øverste højre hjørne og trykke på Indstillinger
  • Tryk på Sociale tilladelser
  • Tryk på Blokerede konti
  • Tryk på Fjern blokering ud for de konti, du vil fjerne fra blokeringslisten
  • Tryk på Fjern blokering igen for at bekræfte
  •  

  • Åbn Pinterest-appen på din enhed, og log på din Pinterest-konto
  • Tryk på dit profilbillede nederst til højre for at gå til din profil
  • Tryk på dit profilbillede i øverste venstre hjørne for at få adgang til dine indstillinger
    • Bemærk: Hvis du har en virksomhedskonto, skal du trykke på  the ellipsis icon  i øverste højre hjørne og trykke på Indstillinger
  • Tryk på Sociale tilladelser og aktivitet
  • Tryk på Blokerede konti
  • Tryk på Fjern blokering ud for de konti, du vil fjerne fra blokeringslisten
  • Tryk på Fjern blokering igen for at bekræfte
  •  

    End of Other articles Links
    Har du brug for mere hjælp? Kontakt os
    User feedback
    Kunne du bruge artiklen?

    collection_fields

    Hvordan kan vi gøre artiklen bedre?