Bloker en Pinterest-profil for at forhindre nogen i at følge dig, skrive beskeder til dig eller gøre noget med dine pins.
Ingen får besked om, at du har blokeret vedkommende eller fjernet blokeringen. De får kun besked, hvis de prøver at følge dig eller interagere med dine pins.
Hvis du blokerer en person, vises vedkommendes pins ikke længere i dit startfeed, men du kan stadig se dem i søgeresultater og på fælles opslagstavler. Pins, du allerede har gemt fra personen, forbliver på din profil. Hvis du vil fjerne en af disse pins, kan du se, hvordan du
- Hvis du blokerer en virksomhedskonto, finder du ikonet med tre prikker øverst til højre i profilen
Hvis du vil fjerne blokeringen af kontoen i fremtiden, finder du muligheden for at fjerne blokeringen under profiloplysningerne.
Hvis du vil fjerne blokeringen af kontoen i fremtiden, finder du muligheden for at Fjerne blokeringen under kontoens profiloplysninger.
- Hvis du blokerer en virksomhedskonto, finder du ikonet med tre prikker øverst til højre i profilen
Hvis du vil fjerne blokeringen af kontoen i fremtiden, kan du trykke på ikonet med tre prikker og finde Fjern blokering.
Du kan se de konti, du har blokeret, og foretage ændringer i dine indstillinger. Følg nedenstående vejledning:
Hvis du har en
- Bemærk: Hvis du har en virksomhedskonto, skal du trykke på the ellipsis icon i øverste højre hjørne og trykke på Indstillinger
- Bemærk: Hvis du har en virksomhedskonto, skal du trykke på the ellipsis icon i øverste højre hjørne og trykke på Indstillinger