Αποκλείστε ένα προφίλ στο Pinterest για να μην επιτρέψετε σε κάποιον να σας ακολουθεί, να σας στέλνει μηνύματα ή να αλληλεπιδρά με τα pin σας.

Τα άτομα δεν λαμβάνουν ειδοποιήσεις αποκλεισμού ή άρσης του αποκλεισμού τους από εσάς. Θα ειδοποιηθούν μόνο αν προσπαθήσουν να σας ακολουθήσουν ή να αλληλεπιδράσουν με τα pin σας.

Αν αποκλείσετε κάποιον χρήστη, τα pin του δεν θα εμφανίζονται πλέον στην αρχική σας σελίδα, αλλά μπορεί να εξακολουθείτε να τα βλέπετε στα αποτελέσματα αναζήτησης και στους ομαδικούς πίνακες. Τα pin που έχετε ήδη αποθηκεύσει από τους αποκλεισμένους χρήστες θα παραμείνουν στο προφίλ σας. Αν θέλετε να αφαιρέσετε ένα από αυτά τα pin, μπορείτε να μάθετε πώς μπορείτε να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε ένα pin.

Αν η αλληλεπίδρασή σας με κάποιον χρήστη φτάσει σε επίπεδο εκφοβισμού ή παρενόχλησης, ακολουθήστε τις οδηγίες αναφοράς. Αν οποιαδήποτε στιγμή ανησυχήσετε για την ασφάλειά σας, επικοινωνήστε με κάποια υπηρεσία επιβολής του νόμου.

Αποκλείστε έναν λογαριασμό
  • Ανοίξτε το προφίλ του ατόμου που θέλετε να αποκλείσετε
  • Κάντε κλικ  στο εικονίδιο αποσιωπητικών  κάτω από τις πληροφορίες προφίλ του.
    • Αν αποκλείετε έναν εταιρικό λογαριασμό, θα βρείτε  το εικονίδιο αποσιωπητικών  που βρίσκεται στην πάνω δεξιά γωνία του προφίλ του.
  • Επιλέξτε Αποκλεισμός
  • Κάντε κλικ στην επιλογή Αποκλεισμός ξανά για επιβεβαίωση.
  • Κάντε κλικ στο OK για έξοδο από το αναδυόμενο παράθυρο.
  • Αν θέλετε να καταργήσετε τον αποκλεισμό του λογαριασμού στο μέλλον, θα βρείτε την επιλογή Άρση αποκλεισμού κάτω από τις πληροφορίες προφίλ του.

  • Ανοίξτε το προφίλ του ατόμου που επιθυμείτε να αποκλείσετε
  • Πατήστε  το εικονίδιο αποσιωπητικών  κάτω από τις πληροφορίες προφίλ του.
  • Πατήστε Αποκλεισμός
  • Πατήστε Αποκλεισμός ξανά για επιβεβαίωση
  • Αν θέλετε να καταργήσετε τον αποκλεισμό του λογαριασμού στο μέλλον, θα βρείτε την επιλογή Άρση αποκλεισμού κάτω από τις πληροφορίες προφίλ του.

  • Ανοίξτε το προφίλ του ατόμου που θέλετε να αποκλείσετε
  • Πατήστε  το εικονίδιο αποσιωπητικών  κάτω από τις πληροφορίες προφίλ του.
    • Αν αποκλείετε έναν εταιρικό λογαριασμό, θα βρείτε  το εικονίδιο αποσιωπητικών  που βρίσκεται στην πάνω δεξιά γωνία του προφίλ του.
  • Πατήστε Αποκλεισμός
  • Πατήστε Αποκλεισμός ξανά για επιβεβαίωση
  • Αν θέλετε να καταργήσετε τον αποκλεισμό του λογαριασμού στο μέλλον, μπορείτε να πατήσετε  το εικονίδιο αποσιωπητικών  για να βρείτε την επιλογή Άρση αποκλεισμού.

    Ξεμπλοκάρισμα λογαριασμού

    Μπορείτε να δείτε τους λογαριασμούς που έχετε αποκλείσει και να κάνετε αλλαγές στις ρυθμίσεις σας. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Pinterest.
  • Κάντε κλικ  the cog icon  στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης
  • Πατήστε Ρυθμίσεις.
  • Επιλέξτε Κοινωνικά δικαιώματα
  • Κάντε κύλιση προς τα κάτω στους Αποκλεισμένους λογαριασμούς και επιλέξτε Επεξεργασία λίστας 
  • Κάντε κλικ στην επιλογή Άρση αποκλεισμού δίπλα σε όλους τους λογαριασμούς που θέλετε να καταργήσετε από τη λίστα αποκλεισμού.
  • Κάντε κλικ στην επιλογή Άρση αποκλεισμού ξανά για επιβεβαίωση
  • Σημείωση: Αν έχετε εταιρικό λογαριασμό Pinterest, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις σας κάνοντας κλικ  the arrow-down icon  στην πάνω δεξιά πλευρά της οθόνης. Στη συνέχεια, επιλέξτε Ρυθμίσεις.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Pinterest στη συσκευή σας και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Pinterest.
  • Πατήστε τη φωτογραφία προφίλ σας κάτω δεξιά για να μεταβείτε στο προφίλ σας
  • Πατήστε τη φωτογραφία του προφίλ σας στην πάνω αριστερή γωνία για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις σας
    • Σημείωση: Αν έχετε εταιρικό λογαριασμό, πατήστε  the ellipsis icon  στην πάνω δεξιά γωνία και, στη συνέχεια, πατήστε Ρυθμίσεις
  • Πατήστε Κοινωνικά δικαιώματα
  • Πατήστε Αποκλεισμένοι λογαριασμοί
  • Πατήστε Άρση αποκλεισμού δίπλα σε όλους τους λογαριασμούς που θέλετε να καταργήσετε από τη λίστα αποκλεισμού.
  • Πατήστε Άρση αποκλεισμού ξανά για επιβεβαίωση.
  •  

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Pinterest στη συσκευή σας και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Pinterest.
  • Πατήστε τη φωτογραφία προφίλ σας κάτω δεξιά για να μεταβείτε στο προφίλ σας
  • Πατήστε τη φωτογραφία του προφίλ σας στην πάνω αριστερή γωνία για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις σας
    • Σημείωση: Αν έχετε εταιρικό λογαριασμό, πατήστε  the ellipsis icon  στην πάνω δεξιά γωνία και, στη συνέχεια, πατήστε Ρυθμίσεις
  • Πατήστε Κοινωνικά δικαιώματα και δραστηριότητα
  • Πατήστε Αποκλεισμένοι λογαριασμοί
  • Πατήστε Άρση αποκλεισμού δίπλα σε όλους τους λογαριασμούς που θέλετε να καταργήσετε από τη λίστα αποκλεισμού.
  • Πατήστε Άρση αποκλεισμού ξανά για επιβεβαίωση
  •  

    End of Other articles Links
    Χρειάζεστε ακόμη βοήθεια; Επικοινωνήστε μαζί μας.
    User feedback
    Σας βοήθησε αυτό το άρθρο;

    collection_fields

    Πώς θα μπορούσαμε να βελτιώσουμε αυτό το άρθρο;