Αποκλείστε ένα προφίλ στο Pinterest για να μην επιτρέψετε σε κάποιον να σας ακολουθεί, να σας στέλνει μηνύματα ή να αλληλεπιδρά με τα pin σας.
Τα άτομα δεν λαμβάνουν ειδοποιήσεις αποκλεισμού ή άρσης του αποκλεισμού τους από εσάς. Θα ειδοποιηθούν μόνο αν προσπαθήσουν να σας ακολουθήσουν ή να αλληλεπιδράσουν με τα pin σας.
Αν αποκλείσετε κάποιον χρήστη, τα pin του δεν θα εμφανίζονται πλέον στην αρχική σας σελίδα, αλλά μπορεί να εξακολουθείτε να τα βλέπετε στα αποτελέσματα αναζήτησης και στους ομαδικούς πίνακες. Τα pin που έχετε ήδη αποθηκεύσει από τους αποκλεισμένους χρήστες θα παραμείνουν στο προφίλ σας. Αν θέλετε να αφαιρέσετε ένα από αυτά τα pin, μπορείτε να μάθετε πώς μπορείτε να
Αν η αλληλεπίδρασή σας με κάποιον χρήστη φτάσει σε επίπεδο εκφοβισμού ή παρενόχλησης, ακολουθήστε τις
- Αν αποκλείετε έναν εταιρικό λογαριασμό, θα βρείτε το εικονίδιο αποσιωπητικών που βρίσκεται στην πάνω δεξιά γωνία του προφίλ του.
Αν θέλετε να καταργήσετε τον αποκλεισμό του λογαριασμού στο μέλλον, θα βρείτε την επιλογή Άρση αποκλεισμού κάτω από τις πληροφορίες προφίλ του.
Αν θέλετε να καταργήσετε τον αποκλεισμό του λογαριασμού στο μέλλον, θα βρείτε την επιλογή Άρση αποκλεισμού κάτω από τις πληροφορίες προφίλ του.
- Αν αποκλείετε έναν εταιρικό λογαριασμό, θα βρείτε το εικονίδιο αποσιωπητικών που βρίσκεται στην πάνω δεξιά γωνία του προφίλ του.
Αν θέλετε να καταργήσετε τον αποκλεισμό του λογαριασμού στο μέλλον, μπορείτε να πατήσετε το εικονίδιο αποσιωπητικών για να βρείτε την επιλογή Άρση αποκλεισμού.
Μπορείτε να δείτε τους λογαριασμούς που έχετε αποκλείσει και να κάνετε αλλαγές στις ρυθμίσεις σας. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
Σημείωση: Αν έχετε
- Σημείωση: Αν έχετε εταιρικό λογαριασμό, πατήστε the ellipsis icon στην πάνω δεξιά γωνία και, στη συνέχεια, πατήστε Ρυθμίσεις
- Σημείωση: Αν έχετε εταιρικό λογαριασμό, πατήστε the ellipsis icon στην πάνω δεξιά γωνία και, στη συνέχεια, πατήστε Ρυθμίσεις