Pinterest-profil letiltásával megakadályozhatod, hogy az adott személy kövessen téged, üzenetet küldjön neked, illetve bármilyen tevékenységet végezzen a pinjeiddel.
Soha senkit nem értesítünk a letiltásról vagy annak feloldásáról. A személy csak akkor észleli majd a letiltást, ha követni szeretne téged, vagy ha a pinjeiddel szeretne valamilyen műveletet végrehajtani.
Ha letiltasz valakit, a pinjeit többé nem fogod látni a saját képfolyamodban, de előfordulhat, hogy a keresési eredmények között és a közös táblákon továbbra is megjelennek. A letiltott személytől már mentett pinek továbbra is a profilodban maradnak. Ha ezek közül valamelyik pint el szeretnéd távolítani, olvasd el a
Ha valaki a zaklatásodig vagy a megfélemlítésedig jut,
- Ha egy üzleti fiókot szeretnél letiltani, akkor a fiókhoz tartozó profil jobb felső sarkában találod a három pont ikont
Ha a jövőben fel szeretnéd oldani a fiók letiltását, akkor a letiltás feloldására vonatkozó lehetőséget a fiókhoz tartozó profilrészletek oldalon találod.
Ha a jövőben fel szeretnéd oldani a fiók letiltását, akkor a letiltás feloldására vonatkozó lehetőséget a fiókhoz tartozó profilrészletek oldalon találod.
- Ha egy üzleti fiókot szeretnél letiltani, akkor a fiókhoz tartozó profil jobb felső sarkában találod a három pont ikont
Ha a jövőben fel szeretnéd oldani a fiók letiltását, koppints a három pont ikonra a letiltás feloldásához.
Megtekintheted a letiltott fiókokat, és módosíthatod a beállításaidat. Ehhez kövesd az alábbi lépéseket.
Megjegyzés: Ha
- Megjegyzés: Ha üzleti fiókod van, koppints a the ellipsis icon ikonra a jobb felső sarokban, majd a Beállítások lehetőségre
- Megjegyzés: Ha üzleti fiókod van, koppints a the ellipsis icon ikonra a jobb felső sarokban, majd a Beállítások lehetőségre