Pinterest-profil letiltásával megakadályozhatod, hogy az adott személy kövessen téged, üzenetet küldjön neked, illetve bármilyen tevékenységet végezzen a pinjeiddel.

Soha senkit nem értesítünk a letiltásról vagy annak feloldásáról. A személy csak akkor észleli majd a letiltást, ha követni szeretne téged, vagy ha a pinjeiddel szeretne valamilyen műveletet végrehajtani.

Ha letiltasz valakit, a pinjeit többé nem fogod látni a saját képfolyamodban, de előfordulhat, hogy a keresési eredmények között és a közös táblákon továbbra is megjelennek. A letiltott személytől már mentett pinek továbbra is a profilodban maradnak. Ha ezek közül valamelyik pint el szeretnéd távolítani, olvasd el a pinek szerkesztéséről és törléséről szóló ismertetőt.

Ha valaki a zaklatásodig vagy a megfélemlítésedig jut, kövesd a jelentésre vonatkozó irányelveinket. Ha komolyan aggódsz biztonságod miatt, fordulj a megfelelő bűnüldöző szervhez.

Fiók letiltása
  • Nyisd meg a letiltani kívánt személy profilját
  • Kattints  a három pont ikonra  a fiókhoz tartozó profilrészletek oldalon
    • Ha egy üzleti fiókot szeretnél letiltani, akkor a fiókhoz tartozó profil jobb felső sarkában találod a  három pont ikont
  • Kattints a Letiltás gombra
  • Kattints a Letiltás gombra ismét a megerősítéshez
  • Kattints az OK gombra az előugró ablakból való kilépéshez
  • Ha a jövőben fel szeretnéd oldani a fiók letiltását, akkor a letiltás feloldására vonatkozó lehetőséget a fiókhoz tartozó profilrészletek oldalon találod.

  • Nyisd meg a letiltani kívánt személy profilját
  • Koppints  a három pont ikonra  a fiókhoz tartozó profilrészletek oldalon
  • Koppints a Letiltás gombra.
  • Koppints ismét a Letiltás gombra a megerősítéshez
  • Ha a jövőben fel szeretnéd oldani a fiók letiltását, akkor a letiltás feloldására vonatkozó lehetőséget a fiókhoz tartozó profilrészletek oldalon találod.

  • Nyisd meg a letiltani kívánt személy profilját
  • Koppints  a három pont ikonra  a fiókhoz tartozó profilrészletek oldalon
    • Ha egy üzleti fiókot szeretnél letiltani, akkor a fiókhoz tartozó profil jobb felső sarkában találod a  három pont ikont
  • Koppints a Letiltás gombra.
  • Koppints ismét a Letiltás gombra a megerősítéshez
  • Ha a jövőben fel szeretnéd oldani a fiók letiltását,  koppints a három pont ikonra  a letiltás feloldásához.

    Fiók tiltásának feloldása

    Megtekintheted a letiltott fiókokat, és módosíthatod a beállításaidat. Ehhez kövesd az alábbi lépéseket.

  • Jelentkezz be a Pinterest-fiókodba
  • Kattints a képernyő bal alsó sarkában található  the cog icon  ikonra
  • Kattints a Beállítások gombra
  • Válaszd a Közösségi engedélyek elemet
  • Görgess le a Letiltott fiókokkoz, és válaszd a Lista szerkesztése lehetőséget
  • Kattints a letiltott fiókok listájáról eltávolítani kívánt fiókok melletti Letiltás feloldása gombra
  • Kattints a Tiltás feloldása gombra ismét a megerősítéshez
  • Megjegyzés: Ha Pinterest üzleti fiókod van, a képernyő jobb felső sarkában található  the arrow-down icon  ikonra kattintva férhetsz hozzá a beállításaidhoz. Ezután válaszd a Beállítások lehetőséget.

  • Nyisd meg a Pinterest alkalmazást az eszközödön, és jelentkezz be a Pinterest-fiókodba
  • A profilodba való belépéshez koppints a profilképedre a képernyő jobb alsó sarkában
  • Koppints a profilképedre a bal felső sarokban a beállításaid eléréséhez
    • Megjegyzés: Ha üzleti fiókod van, koppints a  the ellipsis icon  ikonra a jobb felső sarokban, majd a Beállítások lehetőségre
  • Koppints a Közösségi engedélyek lehetőségre
  • Koppints a Letiltott fiókok elemre
  • Koppints a letiltott fiókok listájáról eltávolítani kívánt fiókok melletti Letiltás feloldása gombra
  • Koppints ismét a Letiltás feloldása elemre a megerősítéshez
  •  

  • Nyisd meg a Pinterest alkalmazást az eszközödön, és jelentkezz be a Pinterest-fiókodba
  • A profilodba való belépéshez koppints a profilképedre a képernyő jobb alsó sarkában
  • Koppints a profilképedre a bal felső sarokban a beállításaid eléréséhez
    • Megjegyzés: Ha üzleti fiókod van, koppints a  the ellipsis icon  ikonra a jobb felső sarokban, majd a Beállítások lehetőségre
  • Koppints a Közösségi engedélyek és tevékenységek lehetőségre
  • Koppints a Letiltott fiókok elemre
  • Koppints a letiltott fiókok listájáról eltávolítani kívánt fiókok melletti Letiltás feloldása gombra
  • Koppints ismét a Letiltás feloldása elemre a megerősítéshez
  •  

    End of Other articles Links
    További segítségre van szükséged? Lépj kapcsolatba velünk
    User feedback
    Hasznos volt ez a cikk?

    collection_fields

    Hogyan javíthatnánk a cikken?