Je kunt een Pinterest-profiel blokkeren om te voorkomen dat iemand je volgt, je berichten stuurt of iets doet met je pins.
We laten iemand niet weten dat je hem of haar hebt geblokkeerd of gedeblokkeerd. Ze komen het pas te weten als ze proberen je te volgen of een actie op jouw pins uit te voeren.
Als je iemand blokkeert, verschijnen de pins van die persoon niet meer op je startpagina, maar zie je ze misschien nog wel in zoekresultaten en groepsborden. Pins die je al van die persoon hebt bewaard, blijven op je profiel staan. Als je een van deze pins wilt verwijderen, lees je hier hoe je
Als iemand je lastigvalt of pest, volg dan onze
- Als je een zakelijk account blokkeert, zie je de drie puntjes in de rechterbovenhoek van het profiel
Als je het account in de toekomst wilt deblokkeren, vind je de optie om te deblokkeren onder hun profielgegevens.
Als je het account in de toekomst wilt deblokkeren, vind je de optie om deblokkeren onder hun profielgegevens.
- Als je een zakelijk account blokkeert, zie je de drie puntjes in de rechterbovenhoek van het profiel
Als je het account in de toekomst wilt deblokkeren, kun je op de drie puntjes tikken om de optie Deblokkeren te vinden.
Je kunt de accounts die je hebt geblokkeerd bekijken en wijzigingen aanbrengen in je instellingen. Volg hiervoor de onderstaande stappen:
Opmerking: Als je een
- Opmerking: Als je een zakelijk account hebt, tik je op the ellipsis icon in de rechterbovenhoek en vervolgens op Instellingen
- Opmerking: Als je een zakelijk account hebt, tik je op the ellipsis icon in de rechterbovenhoek en vervolgens op Instellingen