Możesz zablokować profil na Pintereście, aby uniemożliwić jego użytkownikowi obserwowanie Cię, wysyłanie do Ciebie wiadomości oraz interakcje z Twoimi Pinami.
Użytkownicy nie otrzymują powiadomień o zablokowaniu lub odblokowaniu. Zostaną powiadomieni dopiero wówczas, gdy spróbują Cię obserwować lub wykonać jakieś działanie na Twoich Pinach.
Jeśli kogoś zablokujesz, Piny tego użytkownika nie będą już pojawiać się w Twoich Aktualnościach, ale nadal możesz zobaczyć go w wynikach wyszukiwania i na tablicach grupowych. Piny, które już zostały zapisane od tego użytkownika pozostaną w Twoim profilu. Jeśli chcesz usunąć jeden z tych Pinów, możesz dowiedzieć się, jak
Jeśli Twoje kontakty z inną osobą wejdą na poziom nękania lub prześladowania, postępuj zgodnie z naszymi
- Jeśli blokujesz konto firmowe, w prawym górnym rogu profilu znajdziesz ikonę wielokropka .
Jeśli zechcesz odblokować konto w przyszłości, znajdź opcję Odblokuj pod szczegółami wybranego profilu.
Jeśli zechcesz odblokować konto w przyszłości, znajdź opcję Odblokuj pod szczegółami wybranego profilu.
- Jeśli blokujesz konto firmowe, w prawym górnym rogu profilu znajdziesz ikonę wielokropka
Jeśli zechcesz odblokować konto w przyszłości, stuknij ikonę wielokropka , aby znaleźć opcję Odblokuj.
Możesz wyświetlić zablokowane konta i wprowadzić zmiany w ustawieniach. W tym celu wykonaj następujące działania:
Jeśli masz
- Uwaga: Jeśli masz konto firmowe, stuknij the ellipsis icon w prawym górnym rogu, a następnie stuknij opcję Ustawienia
- Uwaga: Jeśli masz konto firmowe, stuknij the ellipsis icon w prawym górnym rogu, a następnie stuknij opcję Ustawienia