Blochează un profil Pinterest pentru a nu permite unei persoane să fie abonata ta, să îți trimită mesaje sau să interacționeze cu Pinurile tale.
Nicio persoană nu va primi notificare că a fost blocată sau deblocată de tine. Utilizatorul blocat fi avertizat de acest lucru doar dacă va încerca să se aboneze la activitatea ta sau să interacționeze cu Pinurile tale.
Dacă blochezi pe cineva, Pinurile persoanei respective nu vor mai apărea în fluxul tău principal, dar este posibil să le vezi în rezultatele de căutare și pe panourile de grup. Pinurile pe care le-ai salvat deja de la ele vor rămâne pe profilul tău. Dacă dorești să elimini unul dintre aceste Pinuri, poți afla cum să
Dacă interacțiunea ta cu o altă persoană atinge nivelul de intimidare sau hărțuire, urmează
- Dacă blochezi un cont business, pictograma puncte de suspensie se află în colțul din dreapta sus al profilului său
Dacă dorești să deblochezi contul pe viitor, vei găsi opțiunea de deblocare sub detaliile profilului său.
Dacă dorești să deblochezi contul pe viitor, vei găsi opțiunea de deblocare sub detaliile profilului său.
- Dacă blochezi un cont business, pictograma puncte de suspensie se află în colțul din dreapta sus al profilului său
Dacă dorești să deblochezi contul în viitor, poți atinge pictograma puncte de suspensie pentru a găsi opțiunea Deblochează.
Poți să vezi conturile pe care le-ai blocat și să faci modificări în setări. Pentru aceasta, urmează pașii de mai jos.
Dacă ai un
- Notă: dacă ai un cont business, atinge the ellipsis icon din colțul din dreapta sus, apoi atinge Setări
- Notă: dacă ai un cont business, atinge the ellipsis icon din colțul din dreapta sus, apoi atinge Setări