När du använder Pinterest vill vi visa annonser som är intressanta för dig. För att göra detta kan vi komma att dela dina personuppgifter med tredje parts AdTech-partner. Detta kan inkludera information som IP-adress, din enhets mobila annonsidentifierare, en Pinterest-genererad identifierare, din Pinterest-aktivitet och huruvida du såg eller interagerade med en annons. Pinterest delar inte ditt namn, telefonnummer eller användarnamn på Pinterest med dessa partner.

Om du är under 16 år eller befinner dig i EES, Storbritannien eller Schweiz delas inte dina personuppgifter med våra partner. Andra användare kan styra delningen i sina sekretess- och datainställningar.  

Pinterest samarbetar med följande annonsteknikpartner från tredje part:  

  • Google
  • Amazon
  • Criteo
  • Magnite
  • Dessa partner kan också använda dina uppgifter för andra ändamål. Du kan styra hur dessa partner använder dina uppgifter genom att använda de sekretessval som beskrivs i deras sekretesspolicy. 

    Välj att inte dela personlig information för tredje parts annonser på Pinterest
  • Gå till dina kontoinställningar
  • Avmarkera rutan bredvid Dela information med partner.
  • Klicka på Spara.
  • Öppna Pinterest-appen på din enhet och logga in på ditt Pinterest-konto.
  • Tryck på din profilbild i det nedre högra hörnet för att gå till din profil.
  • Tryck på din profilbild i det övre vänstra hörnet för att öppna dina inställningar.
    • Obs! Om du har ett företagskonto trycker du på  ikonen med tre punkter  i det övre högra hörnet och trycker sedan på Inställningar.
  • Tryck på Sekretess och data.
  • Växla reglaget bredvid Dela information med partner.
  • Dina ändringar sparas automatiskt.

  • Öppna Pinterest-appen på din enhet och logga in på ditt Pinterest-konto.
  • Tryck på din profilbild i det nedre högra hörnet för att gå till din profil.
  • Tryck på din profilbild i det övre vänstra hörnet för att öppna dina inställningar.
    • Obs! Om du har ett företagskonto trycker du på  ikonen med tre punkter  i det övre högra hörnet och trycker sedan på Inställningar.
  • Tryck på Sekretess och data.
  • Växla reglaget bredvid Dela information med partner.
  • Dina ändringar sparas automatiskt.

    End of Other articles Links
    Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss
    User feedback
    Var artikeln till hjälp?

    collection_fields

    Hur kan vi göra artikeln bättre?