Pinterest haluaa tarjota käyttäjille mahdollisimman kiinnostavia mainoksia, minkä vuoksi Pinterest saattaa jakaa käyttäjien henkilötietoja kolmannen osapuolen mainosteknologiakumppaneidensa kanssa. Jaettaviin tietoihin saattavat sisältyä käyttäjän IP-osoite, laitteen mobiilimainostunnus, Pinterestin luoma tunniste, käyttäjän Pinterest-aktiivisuustiedot sekä mainosten katselua tai mainoksiin reagoimista koskevat tiedot. Pinterest ei jaa näiden kumppanien kanssa käyttäjän nimeä, puhelinnumeroa tai Pinterest-käyttäjänimeä.

Jos olet alle 16-vuotias tai asut ETA-alueella, Isossa-Britanniassa tai Sveitsissä, henkilökohtaisia tietojasi ei jaeta Pinterestin kumppaneiden kanssa. Muut käyttäjät voivat hallita tietojen jakamista tietosuoja- ja tietoasetuksissa.  

Pinterest tekee yhteistyötä seuraavien ulkopuolisten mainosteknologiakumppaneiden kanssa:  

  • Google
  • Amazon
  • Criteo
  • Magnite
  • Kumppanit voivat käyttää tietojasi myös muihin tarkoituksiin. Voit hallita tietojesi käyttöä kumppaneiden tietosuojakäytännöissä kuvattujen tietosuojavalintojen avulla. 

    Henkilötietojen jakamisen estäminen kolmansien osapuolten mainoksille Pinterestissä
  • Siirry tilin asetuksiin.
  • Poista valintaruudun valinta kohdasta Tietojen jakaminen kumppaneiden kanssa.
  • Valitse Tallenna.
  • Avaa mobiililaitteen Pinterest-sovellus ja kirjaudu Pinterest-tiliisi.
  • Avaa profiilisi napauttamalla oikeassa alakulmassa näkyvää profiilikuvaasi.
  • Avaa asetukset napauttamalla vasemmassa yläkulmassa näkyvää profiilikuvaasi.
    • Huom. Jos sinulla on yritystili, napauta oikeassa yläkulmassa näkyvää  pistekuvaketta ja valitse sitten Asetukset.
  • Valitse Tietosuoja ja tiedot.
  • Tee valinta Tietojen jakaminen kumppaneiden kanssa -valitsimella.
  • Muutokset tallennetaan automaattisesti.

  • Avaa mobiililaitteen Pinterest-sovellus ja kirjaudu Pinterest-tiliisi.
  • Avaa profiilisi napauttamalla oikeassa alakulmassa näkyvää profiilikuvaasi.
  • Avaa asetukset napauttamalla vasemmassa yläkulmassa näkyvää profiilikuvaasi.
    • Huom. Jos sinulla on yritystili, napauta oikeassa yläkulmassa näkyvää  pistekuvaketta ja valitse sitten Asetukset.
  • Valitse Tietosuoja ja tiedot.
  • Tee valinta Tietojen jakaminen kumppaneiden kanssa -valitsimella.
  • Muutokset tallennetaan automaattisesti.

    End of Other articles Links
    Tarvitsetko lisäapua? Ota yhteyttä
    User feedback
    Oliko ohje hyödyllinen?

    collection_fields

    Miten voisimme parantaa sitä?