Havodderen er både den tungeste odder og det største mårdyr. Den er marin og udbredt langs Stillehavskysten af Nordamerika og Asien. Den lever af hårdskallede hvirvelløse dyr og bruger stenredskaber til at åbne dem. Den har verdens muligvis tætteste pels.
Faktaboks
- Videnskabeligt navn
-
Enhydra lutris
Kommentarer
Kommentarer til artiklen bliver synlige for alle. Undlad at skrive følsomme oplysninger, for eksempel sundhedsoplysninger. Fagansvarlig eller redaktør svarer, når de kan.
Du skal være logget ind for at kommentere.